حساسیت فصلی

در خانه حساسیت فصلی را درمان کنید: هر سال با تغییر فصل ها و شروع حساسیت‌ های فصلی زندگی بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری دچار درد سر های ناشی از این حساسیت فصلی می ‌شود. التهاب فصلی مخاط بینی یا حساسیت فصلی را معمولا به نام تب یونجه نیز می شناسند که در ارتباط با علائم آن و دلایل بروز این بیماری در مقاله ی آلرژی های فصلی گفته شد. عوامل بر انگیزاننده ‌ی حساسیت فصلی در فصل های مختلف سال نیز با هم تفاوت دارد.
از درمان های غیر خوردنی و خانگی حسایت فصلی می توان به شستشوی سینوس ها اشاره کرد. شما می توانید در منزل و به سادگی سینوس های خود را به صورت روزانه شست و شو دهید. بهترین شیوه برای پاک کردن سینوس ها شست و شوی مجاری بینی با محلول آب نمک است. با انجام همین کار ساده یک یا دو بار در روز می توانید به میزان زیاد و یا حتی به طور کامل علائم آلرژی فصلی را برطرف کرده و بهبودی تان را مشاهده کنید.
اما از درمان های خانگی خوراکی می توان به زرد چوبه اشاره کرد:
درمان حساسیت فصلی در خانه به وسیله ی زرد چوبه

حساسیت فصلی
زرد چوبه حاوی کورکومین نوعی ماده ی شیمیایی گیاهی است. این ماده با عمل کرد قوی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد می تواند به درمان علائم مختلف حساسیت فصلی کمک کند. هم چنین می تواند به ریشه کن کردن مواد حساسیت زا از بدن نیز کمک کرده و باعث بهبود سریع تر آلرژی ها شود. زرد چوبه را می توانید به همراه شیر و یا عسل مصرف کنید. طریقه ی مصرف زرد چوبه به همراه شیر به این صورت است که یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را در یک لیوان شیر گرم ریخته و مخلوط کنید. این محلول را دو بار در روز و به مدت یک یا دو هفته بنوشید. این درمان باعث شل شدن و سستی موکوس ها در بدن شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با قوی شدن سیستم ایمنی بدن از شر حساسیت ها و مواد حساسیت زا در امان خواهید بود.
پیشنهاد دیگر تیم مقالات سلامت دکتر حسین نژاد متخصص جراحی بینی مصرف زرد چوبه به همراه عسل است. می توانید مخلوطی از شش قاشق غذا خوری پودر زرد چوبه و عسل را آماده کنید و دو بار در روز و هر بار یک قاشق چای خوری از این مخلوط را در طول فصل آلرژی تان میل کنید.
از رایج ترین غذا هایی که خوردن آن به بیماران مبتلا به آلرژی توصیه می شود سوپ جو است. در این سوپ به عنوان ادویه حتما از زرد چوبه استفاده کنید. اگر سرفه های طولانی و مکرر دارید بهتراست یک قاشق غذا خوری تخم خشخاش هم در سوپ بریزید.
درمان حساسیت فصلی در خانه به وسیله ی حریره بادام

حساسیت فصلی
احتمالا شما نیز با شنیدن نام حریره بادام به یاد کودکی تان افتادید اما جالب است بدانید که این غدا در دسته ی غدا های مفید برای درمان و بهبود آلرژی به شمار می رود. برای درست کردن حریره بادام ۱۰ عدد بادام را خیس کرده و پوست آن ها را جدا کنید. سپس بادام ها را داخل مخلوط کن بریزید و یک قاشق غذا خوری عسل را در آب گرم حل کرده و به بادام ها اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و به هم بزنید تا به اندازه ی کافی غلیظ شود. این ماده را در روز چند بار مصرف کنید تا آلرژی تان بهبود یابد.
درمان حساسیت فصلی در خانه به کمک آب سیب و اسفناج
یکی از نوشیدنی هایی که برای مبتلایان به آلرژی می تواند بسیار مفید عمل کند نوشیدنی آب سیب طبیعی است. در قرار دادن آب سیب در وعده ی غذایی تان همواره سعی کنید که از نوع طبیعی آن استفاده کنید چرا که آب میوه های مصنوعی فواید مورد نتظار را برای شما نخواهد داشت. آب سیب می تواند در افرادی که دچار حساسیت های بهاره هستند میان وعده ی مناسب و مفیدی باشد. هم چنین برای کاهش علائم حساسیت فصلی و هم چنین برای کاهش التهاب در بدن استفاده از مواد حاوی کاروتنوئید توصیه می شود. اسفناج از موادی است که از منابع غنی کاروتنوئید به شمار می رود. هم چنین بعد از عمل بینی نیز نوشیدن آب اسفناج توصیه می شود.
حساسیت فصلی
درمان حساسیت فصلی در خانه به کمک طب سنتی
در طب سنتی به بیماران مبتلا به حساسیت فصلی توصیه می شود که روزه ی بهاری بگیرند. این روزه به این معنا است که مبتلایان به حساسیت فصلی باید مصرف غذا های چرب و انرژی زا مانند گوشت، شیرینی جات و غذا های سرخ شده را به حداقل برسانند.
گنجاندن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها مثل میوه ها( در این بخش منظور از میوه ها آن دسته از میوه هایی هستند که آلرژی زا نبوده و برای حساسیت مضر نیستند) و سبزیجات به برنامه ی غذایی تان تا حد زیادی به بهبود حساسیت کمک خواهد کرد .
حتما اسیدهای چرب امگا ۳ را نیز در فهرست برنامه ی غذایی روزانه تان قرار دهید.
در منزل نیز لازم است نکاتی را رعایت کنید تا از عود کردن بیماری حساسیت فصلی تان جلوگیری شود. به طور مثال لازم است که حداقل یک‌ بار در هفته رو تختی و ملافه ی خود را در آب بسیار گرم شست ‌و شو دهید. هم چنین روی تخت، بالش و لحاف ‌تان را با کاور های ضد آلرژی بپوشانید. تا حد امکان در خانه فرش و قالی نیندازید و از مبلمان تشک ‌دوزی شده استفاده نکنید. برای مراقبت از کودکان تان اسباب ‌بازی ‌های اضافی و کوچک را از اتاق کودک خارج کنید. در سرویس های بهداشتی منزل تان نشتی شیر آلات را بگیرید و مکان های رطوبت ‌زده را باز سازی کنید. وسایلی را که امکان کپک زدگی دارند تمیز کنید. این وسایل شامل رطوبت ‌ساز ها، کولر های آبی، تصفیه ‌کننده ‌های هوا و یخچال می شوند. برای کاهش رطوبت اضافی از دستگاه رطوبت ‌گیر در منزل استفاده کنید. هم چنین در منزل تا حد امکان پنجره ‌ها را بسته نگه دارید تا ازر ورود گرده ها و خاک و غبار به داخل خانه جلوگیری شود. سعی کنید که کم تر در فضا های باز بمانید و وقتی که بیرون از خانه هستید به خصوص در روز هایی که باد می ‌وزد از ماسک‌ های مناسب استفاده کنید. دوری از سیگار کشیدن و دود سیگار نیز می تواند تا حد زیادی بهبودی شما را تسریع کند.